طراحی سایت و سئو

سئو چیست؟

تبلیغات اصولی به همراه برند سازی

what-is-seo
عبارت SEO مخفف کلمات Search Engine Optimization است که به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو می ‌باشد، البته مفهوم سئو امروزه به Search Experience Optimization تغییر یافته که معنای آن، بهینه ‌سازی تجربه کاربر هنگام جستجو است. سئو (SEO) یا بهینه ‌سازی موتورهای جستجو، شامل مجموعه ‌ای از اقدامات است که در طراحی وب و کد نویسی، برنامه ‌ریزی محتوایی، تولید محتوا و لینک ‌سازی خارجی انجام می ‌شود، تا در نتایج جستجوی گوگل رتبه بهتری کسب کند و بازدید کنندگان بیشتری جذب کند. زمانی که کاربران به دنبال کلمات کلیدی مرتبط با پیج شما در موتور جستجو می ‌گردند. سئو می ‌تواند به نمایش وب ‌شما در رتبه ‌های بالاتر نتایج جستجو و جذب ترافیک بیشتر به شما کمک کند.

سئو وب

سئو سایت چیست؟ سئو، پیاده سازی روش هایی هوشمندانه است جهت افزایش رتبه و رنک وب در نتایج جستجو گوگل که موجب افزایش بازدید می‌شود. موارد تاثیر گذار بر سئو و بهینه سازی را به دو دسته کلی می‌توان تقسیم کرد:  خدمات سئو داخلی و بهینه سازی خارج از سایت. دلایل اهمیت سئو

چرا سئو سایت برای ما اهمیت دارد؟

روزانه میلیارد ها جستجو در گوگل انجام می ‌شود، اما اهمیت سئو تنها به تعداد بالای این جستجوها محدود نمی ‌شود. با فراگیر شدن تلفن ‌های همراه، جستجو در اینترنت به ابزاری قابل اعتماد و در دسترس برای یافتن پاسخ سوالات، تصمیم ‌گیری درباره خرید یک محصول، یا حتی پیدا کردن نزدیک‌ ترین نانوایی تبدیل شده است. نتایجی که پس از جستجو به کاربران نمایش داده می‌ شود، نقش مهمی در فرآیند شناخت و تصمیم‌ گیری آن ‌ها ایفا می ‌کند. با سرمایه ‌گذاری در حوزه سئو، این فرصت را خواهید داشت که در لحظه‌ ای مناسب به مخاطبان معرفی شوید؛ زمانی که آن ‌ها به محصول یا خدمات ما نیاز دارند و به دنبال پاسخ مناسبی برای آن هستند. همچنین به دوست مورد اعتماد خود، یعنی گوگل، مراجعه می ‌کنند. اعتماد کاربران همان برگ برنده ‌ای است که گوگل را به یکی از بزرگ ‌ترین شرکت‌ های دنیا تبدیل کرده است. واقعیت این است که ما به نتایجی که از جستجوی خود در گوگل به دست می ‌آوریم بیشتر اعتماد داریم تا محتوایی که به صورت تبلیغات (بنر، پیامک، ایمیل و …) به دستمان می ‌رسد.

دلیل نیاز موتورهای جستجو به سئو چیست؟

افرادی که به تازگی با سئو آشنا می ‌شوند، معمولاً با سوالات منطقی مواجه می ‌شوند که درک اهمیت سئو و نیاز گوگل به آن را دشوار می ‌کند. سوالاتی مانند: آیا گوگل از هوش مصنوعی استفاده نمی ‌کند؟ این شرکت هزاران مهندس نخبه را به کار گرفته و سال ‌هاست که برای بهبود الگوریتم ‌ها و ارائه بهترین نتایج به کاربران تلاش می ‌کند. پس چرا هنوز قادر به تشخیص محتوای ارزشمند نیست؟ چرا برای کسب جایگاه باید استاندارد های سئو را رعایت کنیم؟ فراموش نکنیم که هدف گوگل تنها تشخیص کیفیت محتوا و اعتبار نیست، بلکه رتبه ‌بندی آن ها برای نمایش به کاربر نیز اهمیت بسیاری دارد. صفحه اول نتایج جستجو حداکثر ۱۰ سایت را به کاربران نمایش می‌دهد و هر وبی که در رتبه بالاتری باشد، شانس بیشتری برای جلب توجه کاربران و افزایش بازدید خواهد داشت.بنابراین، وقتی از سئو صحبت می‌ کنیم، با رقابتی سخت و فشرده مواجه هستیم.

آشنایی با اصول سئو

اصول سئو و بهینه سازی موتور جستجو یا (SEO) سنگ بنای تجارت مدرن است. اگر فروشنده تجارت الکترونیک هستید ، اگر در صفحه جستجو در نتایج جستجو گیر کرده اید ، نمی توانید پایگاه مشتریان وفادار خود را رشد دهید. بسیاری از مطالعات قبلاً اهمیت SEO را نشان داده اند و در اینجا چند آمار برای اثبات آن وجود دارد: ۱- تقریباً ۹۳٪ از کل ترافیک از یک موتور جستجو تامین می شود. 2- ۷۵٪ از کاربران هرگز از صفحه اول نتایج جستجو پیمایش نمی کنند. ۳- بیش از ۶۰٪ از بازاریابان می گویند بهبود سئو و رشد حضور ارگانیک اولویت اول بازاریابی ورودی از کشور است. ۴- اولین موقعیت در نتایج جستجوی ارگانیک Google در دسک تاپ ، دارای ۳۴ درصد سرعت کلیک است. مهم ترین مراحل سئو سایت

مهم ترین مراحل سئو سایت

سئو (SEO) فرآیندی پیچیده و چند مرحله ‌ای است که به بهبود رتبه وب ‌شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می ‌کند. مهم ترین مراحل سئو عبارتند از:

1. تحقیق کلمات کلیدی:

اولین قدم در سئو، شناسایی کلمات کلیدی است که کاربران برای یافتن اطلاعات یا محصولات مرتبط با وب ‌شما در موتورهای جستجو استفاده می ‌کنند. شما باید از کلمات کلیدی مرتبط، با حجم جستجوی بالا و رقابت کم استفاده کنید.

2. بهینه‌ سازی محتوای وب‌ سایت:

پس از شناسایی کلمات کلیدی، باید محتوای وب ‌خود را برای این کلمات کلیدی بهینه‌ سازی کنید. این به معنی استفاده از کلمات کلیدی در عنوان صفحه، متا دسکریپشن، هدرها و محتوای بدنه صفحه است.

3. بهینه ‌سازی ساختار وب ‌سایت:

ساختار وب ‌شما باید برای موتورهای جستجو آسان و قابل درک باشد. شما باید از یک ساختار URL منطقی، عناوین و متا دسکریپشن ‌های منحصر به فرد برای هر صفحه و یک نقشه وب XML استفاده کنید.

4. لینک بیلدینگ:

لینک بیلدینگ فرآیند دریافت بک ‌لینک از وب‌ سایت‌ های دیگر به وب ‌شما است. بک‌لینک‌ها به موتورهای جستجو اعلام می‌کنند که پیج شما معتبر و قابل اعتماد است.

5. سئو فنی:

سئو فنی به بهینه ‌سازی عملکرد وب‌ شما برای موتورهای جستجو می ‌پردازد. این شامل مواردی مانند سرعت بارگذاری، قابلیت استفاده از وب ‌برای موبایل و سازگاری با طرح‌ های مختلف می‌ شود.

6. آنالیز و گزارش دهی:

مهم است که عملکرد سئوی وب‌ سایت خود را به طور منظم رصد و آنالیز کنید. این به شما کمک می ‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید و استراتژی سئوی خود را در صورت نیاز تنظیم کنید. بهینه _سازی ساختار وب

چگونه در صفحه اول گوگل باشیم؟

جالب است بدانید که برای قرار گرفتن در اولین لینک گوگل باید دو کار انجام دهید: تولید محتوای ارزشمند و برند سازی اینترنتی! با این دو عامل می ‌توانید در صفحه اول گوگل برای کلمات پرکاربرد قرار بگیرید. در اکثر مواقع، سئو بدون برند سازی تاثیر چندانی در فروش ندارد. برند سازی به شما کمک می ‌کند تا بازدید کنندگان به شما برای خرید اعتماد کنند.

عواملی که بر رتبه ‌بندی وب ‌سایت شما در نتایج جستجو تاثیر گذارند:

تجربه کاربری (UX): پیج شما باید برای کاربران آسان و قابل استفاده باشد. سرعت بارگذاری وب‌: صفحه مورد نظر شما باید به سرعت بارگیری شود. سازگاری با موبایل: وب ‌شما باید با دستگاه ‌های موبایل سازگار باشد. فعالیت در شبکه ‌های اجتماعی: فعالیت در شبکه ‌های اجتماعی می ‌تواند به افزایش ترافیک ارگانیک به وب‌ سایت شما کمک کند. سئو یک فرآیند مداوم است و نیاز به تلاش و صبر بسیار دارد. با رعایت مراحل ذکر شده در بالا و بهینه‌ سازی مداوم پیج خود، می‌ توانید رتبه وب ‌خود را در نتایج جستجو بهبود بخشید و ترافیک ارگانیک بیشتری جذب کنید.

انواع سئو

1. سئو داخلی (On-Page SEO): سئو داخلی به بهینه ‌سازی محتوای وب ‌سایت، ساختار و کد HTML برای موتورهای جستجو می ‌پردازد. 2. سئو خارجی (Off-Page SEO): سئو خارجی به ایجاد بک ‌لینک ‌ها از وب ‌های دیگر به صفحات وب شما می ‌پردازد. بک ‌لینک‌ ها به موتورهای جستجو نشان می ‌دهند که پیج شما معتبر و قابل اعتماد است. 3. سئو فنی (Technical SEO): سئو فنی به بهینه‌ سازی عملکرد وب ‌شما برای موتورهای جستجو می ‌پردازد. این شامل مواردی مانند سرعت بارگذاری، قابلیت استفاده از وب ‌برای موبایل و سازگاری با طرح ‌های مختلف می ‌شود. مراحل سئو سایت

سئو وبلاگ بلاگفا

ایجاد پست های جدید وبلاگ موجب افزایش صفحات ایندکس شده سایت شده و یک فرصت برای کشاندن ترافیک به وب می باشد. وبلاگ نویسی به شما کمک می کند تا از طریق رسانه های اجتماعی کشف شوید. مخاطبان محتوای صفحات شما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک می گذارند. توییتر، لینکدین، فیس بوک و پینترست شما را برای مخاطبان جدید آشکار می سازند. برای بالا بردن سئو وبلاگ بهتر است نکات زیر را رعایت نمایید. سئو وبلاگ قبل از نوشتن : یافتن کلمات کلیدی و کاهش میانگین زمان بالا آمدن صفحات سئو وبلاگ حین نوشتن : اختصاص زمان برای انتخاب عنوان مناسب، ۱۰۰ لغت اول خود را تیز و گویا بنویسید، لینک بیلدینگ ها سئو وبلاگ بعد از نوشتن : دریافت ترافیک،ساخت بک لینک ها، ایجاد پیوند های وبلاگ، انتشار منظم پست و بروز رسانی صفحات، چک کردن نتیجه هر ۳ الی ۶ ماه باعث می شود تا اثر و نتیجه کار خود را مشاهده کنید.

سئو سایت داینامیک

طراحی داینامیک به نوعی طراحی گفته میشود که در آن تمام نیازمندی های یک مشتری بررسی شده و بر اساس آن طرحی انعطاف پذیر طراحی میشود. صاحب وب، خود میتواند بر اساس ضرورت و صلاح دید خود، محتویات را به صورت آنلاین تغییر دهد. در این نمونه از طراحی وب، کنترل تمامی بخش های سایت در اختیار صاحب وب است و وی بدون نیاز به تماس با طراح وب، خود شخصاً میتواند مطالب خود را اضافه و کم کند. فعالیت هایی مانند ایجاد صفحه، حذف آن، ویرایش محتویات هر صفحه و …

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو

بهینه سازی موتور جستجو seo سئو از عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتور جستجو گرفته شده است. سئو شامل تکنیک‌های است که باعث می شود وب شما به افرادی که به دنبال محصول یا خدمات شما از طریق موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو و گوگل هستند، معرفی شود. قرار گرفتن پیج شما در رتبه‌های بالا در صفحات نتایج موتور‌های جستجو بسیار ارزشمند است. در واقع این یک تبلیغ رایگان است برای کمک به کسب و کار شما در بهترین فضای تبلیغاتی جهان. این فرآیند باعث می شود ترافیک رایگان و طبیعی از سمت موتورهای جستجو مانند گوگل به سمت وب شما هدایت شود. در محیط بسیار رقابتی امروز، سئو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. روزانه میلیون ها کاربر از موتورهای جستجو برای یافتن پاسخ مشکلات خود و سوالات کمک می گیرند. سئو به دو بخش کلی سئو داخلی (On-Page SEO) و سئو خارجی (Off-Page SEO) تقسیم می شود.

بهینه سازی سایت و سئو

Search Engine Optimization (بهینه سازی موتور های جستجو ) عبارت می باشد از مجموعه تکنیک ها و مهارت هایی که به یک سایت اجازه داده تا ترافیک و بازدید کننده های بیشتری از موتور های جستجو نظیر Google ، Yahoo و یا Microsoft داشته باشد .

افزایش سئو وبسایت

به طور کلی برای افزایش سئو دو روش وجود دارد . ۱) روش هایی که موتورهای جستجو آن ها را تایید نمی کنند و به ” سئو کلاه سیاه ” معروفند. در صورت استفاده از این روش برای افزایش سئو سایت، موتورهای جستجو خاطی را جریمه کرده و از لیست نتایج جستجوی خود حذف می کنند . به عنوان مثال استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی می تواند باعث افت سئو شود . ۲) روش های مورد تایید موتورهای جستجو که به “سئو کلاه سفید” معروفند . این روش زمان بربوده و به صبر و حوصله نیاز دارد . اما برای افزایش سئو کلاه سفید روش های گوناگونی وجود دارد که استفاده از همه یا تعدادی از آن ها می تواند به افزایش رنکینگ وب شما کمک کند. مراحل سئو

ابزارهای گوگل برای سئو

امروزه سئو و بهینه‌ سازی وب برای متخصصان سئو بسیار سخت و زمان ‌بر شده است، زیرا با وجود الگوریتم ‌های جدید و هوش مصنوعی گوگل، هیجان و اضطراب زیادی به وجود آمده است. این ابزارها شامل: Google Page Speed، images.google ، Google Webmaster Tools، Google Analytics، Google Trends، Keyword Planner، Google My Business، Google Alerts، Google Tag Manager، Mobile Friendly، Web Tools Analysis Chrome، و Safe Browsing Test می ‌باشند.

ابزارهای رایگان سئو

ابزارهای متعددی برای این کار وجود دارند. برخی رایگان هستند و برخی دیگر پولی. به شما کمک می‌کنند تا وبسایت خود را برای بهتر دیده شدن در گوگل و سایر موتورهای جستجو بهینه‌سازی کنید.
  • Google’s Webmaster Tools
  • Ahrefs
  • HubSpot’s Website Grader
  • Check My Links
  • BuzzStream
  • Moz’s Pro Tools
  • UpCity SEO Report Card
  • Woorank
  • SEMrush
  • Screaming Frog SEO Spider
  • Found’s SEO Audit Tool
  • Remove’em
  • Varvy’s SEO Overview Tool

رتبه بندی وب سایت

اولین چیزی که این روزها به‌عنوان رتبه سایت ها مطرح است Pagerank گوگل است. گوگل امتیازی را بین 0 تا 10 به پیج ها و صفحات داخلی آنها می‌دهد. هر قدر این امتیاز بالاتر باشد نشان از مهم بودن آن دارد. این امتیاز بندی تقریبا هر ماه یک یا دو بار به وسیله گوگل بازبینی شده و تغییر می‌کند.

آنالیز سایت

ابزارهای آنالیز، میزان رشد صفحات شما را از نظر سئو، جایگاه كلمات كليدی، ترافیک وب به صورت نتايج نموداری نمايش می‌دهد. اين ابزار‌ها به شما كمك مي‌كنند تا در بازه زماني كوتاه متوجه اشتباه خود شده و مسير درست را سريع‌تر پيدا كنيد.

رتبه الکسا چیست؟

رتبه الکسای سایت شما از آن دسته از شاخص‌هایی است که در دسترس همگان قرار دارد، از جمله شرکا، سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه. لذا این افراد از آن به عنوان معیاری برای سنجیدن وضعیت فعلی کسب‌و‌کار شما استفاده می‌کنند. آنها با توجه به این متر و معیار تخمین می‌زنند که پیج یا کسب‌و‌کار شما چقدر پررونق است. بنابراین، هرچه رتبه الکسای شما عدد کوچکتری باشد، بیشتر به سود شما خواهد بود و برعکس.

تحلیل سایت الکسا

از آنجایی که تحلیل کامل الکسا سایت برای مدیران اهمیت ویژه ای داره این مطلب را برای دوستانی که با پارامترهای الکسا آشنایی کافی ندارند منتشر کرده ایم. این برنامه یکی از سرویس های خدماتی شرکت آمازون می باشد. که در سال 1996 با هدف جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی با ارزش و فروش این اطلاعات، فعالیت خود را آغاز کرده است. به عنوان پایگاهی برای رتبه بندی از نظر تعداد بازدیدکنندگان و صفحات بازدید شده است. سایت الکسا با در نظر گرفتن ملاک های آماری و محاسباتی مختلف، در نهایت وب ها را رتبه‌بندی می‌کند.

رتبه بندی سایت در گوگل

قطعاً نیازی به توضیح میزان اهمیت گوگل و رتبه بالا در گوگل از نظر بازاریابی آنلاین نیست. همه شما به خوبی می‌دانید که با رسیدن به رتبه بالاتر در گوگل میزان ترافیک وب افزایش یافته و شانس فروش کالا و خدمات بیشتر می‌شود. اگر پیج شما خدمات رایگان ارائه می‌دهد رتبه بالا در گوگل به معنای دریافت تبلیغات بیشتر و افزایش درآمد برای شما خواهد بود. قطعاً هیچ سایتی از رتبه بالا در گوگل بی نیاز نیست.

رتبه بندی سایت در الکسا

هر نمونه‌گیری آماری ضعف‌ها و مشکلاتی دارد اما با این حال می‌تواند تا حدود زیادی نزدیک به واقعیت باشد. الکسا ادعا ندارد که رتبه‌بندی کاملاً صحیح و دقیق است. در تمام توضیحات گفته‌اند این رتبه تخمینی است از پرطرفدار بودن وبسایت‌ها. خود الکسا می‌گوید رتبه‌بندی برای وب هایی که بازدید کننده کمی دارند تخمین دقیقی ندارد و نوسان آنها بیشتر است. به طور کلی رتبه‌بندی کردن وبسایت‌هایی با کمتر از هزار کاربر در ماه برای الکسا سخت است و صحت کمتری دارند. هرچه صفحه ای به رتبه یک نزدیک‌تر است یعنی داده‌های آن دقت و صحت بیشتری دارد.

هزینه سئو وب سایت

هزینه نهایی سئو و بهینه سازی سایت بستگی به عوامل بسیاری دارد. برآورد تعیین قیمت نهایی سئو با یک دیگر متفاوت است و این عدد با توجه به آنالیز چند ساعته ای که صورت می گیرد، تخمین زده می شود. به بیان دیگر عبارت تعرفه سئو به این شکل که هزینه سئو یک کلمه کلیدی، عددی از پیش تعیین شده باشد، از نظر منطقی اشتباه است. اگر کسی قبل از بررسی بدون هیچ تحقیق میدانی برای سئو هر سایتی یک عدد مشخص داشته باشد، می بایست در صحت و صداقت گفته های آن شخص شک کرد. ابزارهای گوگل برای سئو

سئو سایت در تهران

در حال حاضر انجام فرایندهای بهینه سازی برای موتور های جستجو یک روش تبلیغاتی بسیار موثر است و نقش به سزایی در گسترش کسب و کارها و بالا رفتن بازدید کاربران از صفحات دارد. هزینه بهینه سازی یک وبسایت و قرار گرفتن آن در صفحه اول گوگل نیز یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار جهت انجام یا عدم انجام سئو می باشد. قیمت سئو در تهران متغیر می باشد و  به صورت پروژه ای قیمت گذاری می شود.

سئو سایت در کرج

مجموعه سنانیک جوان به ارائه خدمات سئو در کرج پرداخته وهمواره اصول سئو را از طراحی قالب تا کدنویسی و تولید محتوا در نظر داشته است. امروزه مردم برای پیدا کردن پاسخ نیازهای خود در اینترنت جستجو می کنند. حضور در این نتایج یک تبلیغ کم هزینه و گسترده برای شما محسوب می شود. با وجود شرکتها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ فراوان در استان البرز، رقابت در این استان میان کسب و کارها بالاست. برای دیده شدن کسب و کارتان در نتایج جستجو گوگل، شما نیاز به وب با طراحی مناسب و بر اساس اصول سئو و بروز نگهداشتن و بهینه سازی وب خود دارید. با طراحی یک سایت، هرچند ایده آل و به روز و رها کردن آن هرگز در نتایج جستجو نمایش داده نخواهید شد.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
پیمایش به بالا