موفقیت در کسب درآمد اینترنتی بدون دلیل یا ویژگیهای خاص نسبت به رقبا امکانپذیر نیست. بررسی و شناخت دلایل موفقیت در کسب و کار الکترونیکی، به شما کمک میکند تا مسیر حرکت خود را با دقت و با دانش بیشتری طی کنید. باید توجه داشت که آشنایی با ویژگیهای کسب و کارهای اینترنتی موفق، به شما کمک میکند تا بینش تجاری خود را افزایش دهید و با دید باز و آگاهانه وارد حوزه کسب و کار اینترنتی شوید.
به طور کلی، ما اغلب ویژگیهای کسب و کارهای موفق را شناخته و با آنها آشنا هستیم، اما ممکن است به دلایلی مانند بیتوجهی، غفلت، عدم درک تاثیرگذاری و غیره، به کافی به آنها توجه نکنیم. اگر واقعاً به پیشرفت و استمرار در کسب درآمد از طریق اینترنت علاقهمندید و قصد دارید کسب و کار الکترونیکی خود را رشد و گسترش دهید، باید به دلایل موفقیت کسب و کارهای آنلاین توجه کنید تا بتوانید موفقیت خود را تضمین کنید. با توجه به اهمیت و تأثیرگذاری دانستن دلایل موفقیت کسب و کارهای آنلاین در ارتقا و استمرار درامد آنلاین، این مقاله از مجموعه سنانیک جوان به این موضوع پررنگ و حیاتی میپردازد.
دلایل اصلی موفقیت در کسب و کار الکترونیکی
اگر دارای یک کسب و کار آنلاین فعال هستید یا قصد راه اندازی یک منبع درآمد آنلاین پایدار و دائمی را دارید، توصیه میشود که حتماً این ویژگیها و دلایل موفقیت کسب و کارهای آنلاین را که بر پایه تجربه و تحقیقات است، در نظر بگیرید. تجربه نشان داده است که کسب و کارهای آنلاینی که به این ویژگیهای موفقیت پایبند نبودند، نتوانستند موفقیت مناسبی کسب کنند. در زیر برخی از دلایل اصلی و مهم موفقیت در کسب و کار الکترونیکی را بیان می کنیم:
1- مشتریان توقع دارند شما سایت داشته باشید :
طبق آمارهای یک بررسی جهانی ۹۷ درصد مشتریان – فقط ۷۵ میلیون نفر در آمریکا – کالا یا خدمت مورد نیازشان را در اینترنت جست و جو می کنند، البته اگر بخواهیم منصف باشیم این عدد در ایران کمتر از ۹۷ درصد ولی همچنان قابل تامل است.
2- حرفه ای تر دیده می شوید!
تمام شرکت های بزرگی که می شناسید وبسایت دارند و این به یک استاندارد حرفه ای بودن تبدیل شده، از طرفی زمانی که کسب و کار شما چندان بزرگ نشده داشتن یک سایت به شما کمک می کند مشتریان شما را به عنوان یک کسب و کار به رسمیت بشناسند، در چشم مشتریان مشروعیت و اعتبار کسب کنید و در صورتی که سایت خوبی داشته باشید حتی ممکن است کسب و کارتان بزرگتر از آنچه واقعا هست به نظر برسد.
3- توانایی رقابت بیشتری پیدا می کنید :
اگر در بازار کسب و کار فعالیت می کنید، مسلما رقبایی هم دارید و احتمالا حداقل برخی از این رقبا وبسایت دارند، هیچ کس به طور قاطع نمیتواند بگوید وقتی یک نفر کالا و یا خدمات شما را در گوگل جستجو می کند در نهایت با چه کسی قرارداد خواهد بست ولی یک چیز واضح و قطعیست : آن شخص شما نخواهید بود!
4- مشتری راحت تر است!
برای عموم مردم تماس گرفتن با یک شرکت برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کالا یا خدمت مورد نظرشان آخرین راه حل است، ولی اکثر مردم با کمال میل حاضرند محتوای مفید، مستند و مرتب وبسایت همان شرکت را بخوانند و اطلاعاتی که لازم دارند را کسب کنند.
از طرفی دسترسی تمام وقت به سایت شما باعث می شود در زمان های عدم حضور شما یا زمان هایی که قادر به پاسخگویی نیستید سایت شما به عنوان سامانه پشتیبانی مشتریان ثانویه ی شما عمل کند، این بُعد از کاربرد سایت بازده ی چند برابری خواهد داشت اگر سایت شما محتوایی خوب، مفید و آگاهی بخش داشته باشد.
5- مرزهای بازار خود را گسترش می دهید :
بالا بردن زمان فعالیت و دیده شدن شما تنها مزیت سایت در حوزه ی بازاریابی نیست، شما می توانید حوزه ی فعالیت خود را به آسانی گسترش دهید. با داشتن یک وبسایت چند زبانه ی خوب شانس این را دارید که توسط مشتریان بالقوه خارج از حوزه ی مکانی فعالیت خود نیز شناخته شوید. شما بدون صرف زمان و هزینه ی زیاد قادر خواهید بود در بازار های کشور و یا حتی قاره ی همسایه حضور پیدا کرده و محصول خود را بفروشید.
6- بهتر و بیشتر می فروشید:
با استفاده از زیرساخت های فروش الکترونیک قادر خواهید بود در ۲۴ ساعت شبانه روز، ۷ روز هفته و و ۳۶۵ روز سال حتی در زمانهایی که در خواب ناز به سر می روید محصول و یا خدمت خود را به آسانی بفروشید! همچنین می توانید در ازای یک محتوای ارزشمند مثل یک گزارش یا کتاب الکترونیکی رایگان در زمینه ی کاری خودتان، اطلاعات تماس ( شماره تلفن، ایمیل و …) مراجعه کنندگان سایتتان را به دست آورید و برای فروش های بعدی از این بانک اطلاعاتی ارزشمند استفاده کنید.
7- یک تریبون همیشگی خواهید داشت :
ساختن سایت اولین قدم است، وقتی یک مشتری قدیمی وارد سایت شما می شود و دقیقا همان چیزی را میبیند که ماه قبل دیده است انگیزه ای برای بازدید بعدی نخواهد داشت، از طرفی شما جایی دارید که همیشه می توانید حرفهای خود را از طریق آن به گوش مشتریانتان برسانید، اطلاع رسانی یک فروش ویژه، معرفی محصولات جدید، نمایش نحوه ی انجام سفارشات و جمله های حاکی از رضایت مشتریان قبلی می تواند نمونه هایی برای این ماجرا باشد.
8- برندتان را در ذهن مشتریان می کارید :
رقابت با رقبا تنها رسالت یک وبسایت نیست، سایت شما می تواند وجه تمایز شما و رقیبانتان نیز باشد، برای توضیح بهتر این موضوع سایت خود را مانند یک تابلوی اعلانات بزرگ و پر بازدید در نظر بگیرید که در آن می توانید برندتان را به مشتریان بشناسانید، جایگاه و خصوصیت منحصر به فرد برند را به آنها گوشزد کنید، لوگو و رنگ های خود را در آن معرفی کنید و در نهایت بازدیدکنندگان را علاوه بر محصولات و خدمات با دیدگاه، ارزش ها و هویت برند خود آشنا کنید و به آنها بفهمانید چگونه می توانید به آنها سود برسانید.
سخن پایانی دلایل موفقیت کسب و کارهای اینترنتی
در این مقاله، دلایل مهمی برای موفقیت کسب و کارهای اینترنتی در حوزه پولیابی فهرست شده است. اگر قصد راهاندازی کسب و کاری سودآور و پایدار در اینترنت را دارید، باید این نکات اساسی را به درستی رعایت و پیادهسازی کنید. تمام وبسایتهای بزرگ و موفق با پیروی از این اصول ساده اما اساسی، به پیشرفتهای عظیمی دست پیدا کردهاند.
پس از انتخاب و ثبت نام دامنه، برای راهاندازی وبسایت خود از یک هاست باکیفیت و قابل اعتماد استفاده کنید. با استفاده از سایتساز رایگان وردپرس، میتوانید در هزینههای طراحی و راهاندازی صرفهجویی کنید و این پول را برای رشد کسب و کارتان مصرف کنید. هرچند ظاهر وبسایت مهم است، اما مهمتر از آن باطن وبسایت میباشد. به بهینهسازی داخلی سایت و رابط کاربری توجه کنید، زیرا زیبایی بدنه وبسایت اهمیت کمتری دارد نسبت به جلب رضایت کاربران.
مهمترین عنصر برای رشد یک سایت، ارائه محتوای ارزشمند است که کاربران را به خود جذب کرده و آنها را به کسب و کار شما علاقهمند کند. با یادگیری اصول دیجیتال مارکتینگ و استفاده از بازاریابی محتوا، میتوانید ترافیک هدفمندی را به سایت خود جلب کنید. بازاریابی محتوا بهترین ابزار برای جذب ترافیک هدفمند محسوب میشود و بسیاری از رقبای شما از آن بهرهمند نیستند. این فرصت را از دست ندهید.
یکی از دلایل موفقیت کسب و کارهای اینترنتی این است که با استفاده از محتوای ارزشمند بتوانید بر رقبای خود غلبه کنید. آینده اینترنت اصولاً به تولید محتوا و بازاریابی مربوط میشود. همچنین بسیار مهم است که رقبا را دقیقاً بررسی کنید و همیشه تجزیه و تحلیل کنید، به منظور ارائه محصولات و خدمات بهتر از آنها. رعایت این نکته اصلی برای کسب درآمد اینترنتی و موفقیت در آن محسوب میشود.